dinsdag 24 januari 2012

Review: Togo Monroe 8" Dunny by ILoveDust

De Togo Monroe, een op een Munny geinspireerde Dunny. Het design, die komt van een custom one-of-a-kind Munny die nu permanent in de vaste collectie van KidRobot zit. Het is een abstract design met een ietwat mysterieuse tint. De surealistische plaatjes op de Dunny zijn iets, waar ik zelf dan, steeds weer ik nieuws in kan ontdekken.


Doos:
De doos van de Togo Monroe is compleet zwart met wit en gele accenten. Hij is weer een ander formaat dan de anderen vier 8" Dunny's die we hebben. Het is de eerste 8" Dunny waarvan de doos niet verklapt wat er in zit. Geen silhouetten en geen portret. ILoveDust heeft weer erg zijn best gedaan!
Cijfer: 7,5/10Verpakking:
De Dunny zit wederom in plastic verpakt zo als bij de rest van de 8" Dunny's ook is gedaan.  Dit plastic is mat, ondoorzichtig en iets dikker dan bij de andere 8" Dunny's. Hierdoor zal je Dunny vast en zeker heel bij jou in huis komen. Iets minder vind ik dat het plastic waar hij in zit erg standaard is, er zit namelijk geen leuke uitsparing voor zijn staf in. Misschien is dit gewoon een standaard verpakking en kostte het te veel om er nog een apart plastic voor te maken.
Cijfer: 6,5/10 
Product:
Dan de Dunny zelf. Als je de Dunny uit de doos haalt zul je gelijk zien dat hij de zelfde kleuren en vormen op zijn lichaam heeft als die op die doos staan. Dit weet je van te voren echter niet! We vinden de Dunny erg tof! De diamant die je op de doos ziet vind je terug bij de Dunny in de vorm van een staf en op zijn buik. Ik vind het ook erg leuk hoe het gezicht is gedaan zonder dat er echt ogen en een mond zijn gebruikt. Al zijn er wel lijnen die dat moeten voorstellen.
Cijfer:7,5/10Verdict:
Al met al vind ik het een erg toffe Dunny. Hij is lekker abstract wat hem leuk maakt om naar te kijken. We hebben nog een andere 8" Dunny van  ILoveDust maar deze is zeker niet minder leuk. De grote staf met de gele diamant erop maken het geheel wel af.
Eindcijfer: 7,2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...