donderdag 9 februari 2012

Preview: Qee Loves Pink 5" Mini Qee Bear from Toy2R

Erg veel meisjesachtige toy zie je niet maar zo nu en dan komt er wel eens eentje voorbij. En als dit er geen eentje is dan weet ik het ook niet meer.

Aangezien ik een meisje ben, en alle meisjes (wat voor meisje je ook bent) toch wel stiekem van roze houden, moet je deze wel leuk vinden! Hieronder lees je meer over deze leuke beer.

Love is in the air, als Toy2R straks deze 5" Mini Qee Bear uit de "Qee loves" serie uit brengt. Dan heb ik het natuurlijk over de Qee Loves Pink Mini Qee Bear. Al lopend in de voetstappen van zijn voorgangers, zoals de winter editie van vorig jaar (Qee Loves White) en de classic lente editie (Qee Loves Green) komt Toy2R nu met de ultra schattige roze beer.

Deze harige lieverd is speciaal voor valentijnsdag bedacht en zal ook uitkomen rond de dag van de liefde. Wanneer dat precies zal zijn is nog niet bekend maar hij word bij Outland Store verwacht in maart. De beer is 5" hoog, heeft een vacht gemaakt van roze kunstgras en zal bij Outland €24,99 kosten. Wil je deze beer bij jou in huis halen dan kan je hem nu alvast pre-orderen op de site van Outland.

Of wij deze beer gaan kopen weet ik nog niet. Ik vind hem namelijk wel super leuk! Maar dan zal je altijd zien, dat ik ze dan ook gelijk alle drie moet hebben. En er staat nou eenmaal geen geldboom in de tuin, haha!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...