dinsdag 28 februari 2012

Gespot: Kidrobot Mascot bootlegs?

Op het blog Battle of the Mascots vond ik dit artikel hieronder. Een zeer interessant verhaal met grappige theorieën erachter.

'Een paar weken geleden kwam er een geweldig verhaal op mijn pad, eentje over twee verschillende Kidrobot Mascots 02.


KidRobot-forumlid gonedaddyfinch (KR-boards) verkocht een KidRobot Mascot 02. Terwijl hij foto's aan het maken was viel hem is erg vreemds op... Hij zag dat zijn eigen mascot anders was dan de mascot die hij net verkocht had. Zo geshockeerd als hij was maakte hij foto's van beide mascots en stuurde die naar degene die ze van hem overkocht. Maar omdat hij zo een aardige boardie (lid van het forum) is besloot hij zijn eigen mascot te geven aan de koper. Het is erg vervelend voor hem om er achter te komen dat hij is opgelicht........of toch niet???'


'De rechter is de legitieme versie. Zo als jullie kunnen zien is er een verschil in kleur, textuur, tekst op de rug en tekst op de voeten. Toch zie je dat de vorm precies het zelfde is.


Ik heb er lang over nagedacht en er zijn drie opties:


• Optie 1 - Fabrieks Sample? Dan is het een one of kind toy? En dan is het natuurlijk erg interessant voor verzamelaars die alle Mascots al hebben.
• Optie 2 - Kidrobot heeft twee verschillende soorten gemaakt? Misschien een fout in de fabriek?
• Optie 3 - Bootleg? Als dit waar is, check dan ook even je eigen Kidrobot Mascot 02!


Ik heb vandaag KidRobot gevraagd om het uit te zoeken, dus het verhaal wordt vervolgd.....'


We zijn erg benieuwd wat hier uit gaat komen en zodra wij iets weten houden wij jullie op de hoogte!
Het zou vrij ernstig zijn als het een neppert blijkt te zijn want dan zouden er vele verzamelaars opgelicht kunnen zijn!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...