maandag 20 februari 2012

Review: Qee Bear 7" - Visible Anatomy GID by Jason Freeny

Vandaag gaan we de Visible Anatomy Qee Bear van Jason Freeny behandelen. Wij hebben de glow in the dark editie gekocht, gewoonweg omdat wij deze mooier vonden en hij glowt in the dark!
Ik ben zelf een zeer groot fan van Jason Freeny en ben dan ook heel blij deze toy in de collectie te hebben. De manier waarop Freeny toys costumized is vrij uniek en er gaat echt heel veel tijd in zitten.
Ook is het erg leuk hoe hij altijd de looks van de binnenkant van al zijn toys bedenkt. Dit verschilt namelijk sterk van toy tot toy.


Doos:
De doos is voorzien van een raam waardoor je precies ziet welke toy er in zit. Dit haalt natuurlijk de verassing wel een beetje weg maar het is logisch dat zij het ware kunstwerk in de doos willen tonen. Ook wil je natuurlijk goed het verschil kunnen zien tussen de GID editie en de normale. Het grappige van dit raampje is dat hij overloopt in de deksel zodat je ook vanaf boven in de doos kan kijken.
Het design op de doos zelf is ook heel erg tof gedaan. Je ziet verschillende delen van de Qee Bear met daaraan 'uitleg' cijfertjes. Op de Achterkant zie je de betekenis van deze cijfertjes en nog een totaal overview van alle delen in zijn lichaam en wat deze zijn.
Cijfer: 8/10
Verpakking:
De toy zit zelf heel veilig verpakt in plastic. Alle lichaamsdelen zitten er goed en strak in. De uitsparingen zitten precies over elk onderdeel heen. Ook zit er nog genoeg ruimte tussen het plastic en de buitenkant van de doos in. Erg leuk detailtje is dat er aan de onderkant van het plastic en stofdoekje bij zit. Hierdoor kan je deze geweldige toy altijd stofvrij houden!
Cijfer: 7,5/10
Product:
De toy zelf is erg mooi gedesigned. De vorm van de botten zijn erg goed neer gezet. Ook hoe hij bedacht heeft dat de vorm van de schedel en de voeten er uit zien. Hij heeft er voor gekozen om in de oren geen bot te plaatsen, iets wat ook wel zo realistisch is.
De ingewanden zijn de enige beschilderde delen en deze zijn dan ook niet glow in the dark.
De toy zelf heeft heel veel en erg goede articulation points. Zo kan je de benen, hoofd, armen en handen bewegen. En dit stopt niet alleen bij draaien, veel van deze articulation points kunnen ook verder in- en uitwaarts bewegen.
Cijfer: 9/10
Verdict:
Al met al een erg mooie en geslaagde toy! De manier waarop Freeny deze toy heeft afgewerkt is erg mooi. En ook props voor Qee dat ze hem op deze manier uit brengen. Erg leuk is het natuurlijk ook dat er een GID en een normale versie van bestaat. Deze toy heeft een welverdiend cijfer en we zijn er heel erg blij mee.
Eindcijfer: 8,2
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...