dinsdag 31 januari 2012

Review: MADL 5.5" Phase 3 - Aidamon by MAD

Gister zagen jullie al de MADL Phase 3 Amrybot.
Vandaag laat ik jullie de Aidamon zien.
Dit is een wederom een toy van de designer MAD en deze keer in de vorm van een lief schaapje.
Dit is mijn lievelings toy van de serie van de drie MADL's die wij hebben.
Ook deze toy is zo'n 5.5" groot, wat betekend dat hij ongeveer 14 cm lang is. Net zo lang als zijn broertje de Amrybot.

Doos:
Voor een review van de doos lees het vorige artikel van de Armybot HIER.
Cijfer: 6,5/10


Verpakking:
De is het zelfde als bij de andere toy, van slap plastic en zit niet stevig om de toy heen.
Al heb ik het zelfde oordeel als René. Deze toy zal niet zomaar kapot bij jou in huis komen.
Hij heeft weinig punten waarop hij kan bewegen en is van stevig plastic gemaakt.
Cijfer: 4/10

Product:
Ja, waar zal ik beginnen. Ik vind de toy gewoon geweldig leuk. Hij is gewoon super schattig, met de oortjes die zijn gebruikt voor de hoorntjes en hij heeft nog een extra paar hoorntjes op zijn koppie. Het halsbandje wat hij om heeft is van een soort rubber gemaakt en is zacht en buigzaam. Het kan niet af maar je kan het 'belletje' wel heen en weer schruiven over het ringetje. Verder heeft hij een witte vacht die wordt aangeduid met blauwe kringeltjes en zwarte kraal oogjes die onder een pony vandaan komen. Daarom deze wel verdiende 7,5.
Cijfer: 7,5/10


Verdict:
Voor mij is deze favoriet van de serie. René heeft een andere favoriet die hij morgen zal laten zien. Ik moet eerlijk toegeven dat ik eerst een beetje sceptisch was over de toys is wist niet of ik ze nou leuk moest vinden of niet. Maar ik kan nu met eerlijkheid zeggen dat ik de MADL Phase 3 erg leuk vind. En natuurlijk is ook deze gesigned door MAD himself. En al komt ook dit eindcijfer wat laag uit vind hem er niet minder op.
Eindcijfer: 6
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...