woensdag 18 januari 2012

Review: Three Bears - Zulu Mong Bear 8" Dunny by ILoveDust

Vandaag ga ik het hebben over de tweede beer van de Three Bears serie. Dit is de Zulu Mong Bear van ILoveDust.
Op de achterkant van de doos staat een verhaaltje over deze beer:
'Discovered in a state of demented sleep in an ancient casket buried deep in the smugglers' cellar of the Bluebell Arms, the origin of Zulu Mong bear is said to echo back to the days of the notorious Cod pirate clan of the 1800s.


After many decades of isolation, he was returned to his senses one bitterly cold winter by the aroma of the Emsworth Village Chili-Cook-Off, then escaped without trace.'

Doos:
Zie voor de review van de doos dit artikel.
Rating: 6,5/10
Verpakking:
De Dunny zit goed en veilig verpakt in plastic. Van de serie is dit de Dunny met de minste accessoires dus er zit meer dan genoeg ruimte om de Dunny en zijn staf heen.
Het lijkt mij onmogelijk dat deze Dunny beschadigd aankomt.
De doos is wel wat minder diep waardoor er bij het diepste punt ongeveer nog 1cm aan ruimte is tussen het plastic en de doos zelf.
Rating: 8/10
Product:
Ik vind dat ILoveDust erg zijn best heeft gedaan met het designen van deze Dunny.
Hij past dan ook erg goed bij de Dunny van Tado. Erg mooi vind ik persoonlijk de hoeveelheid zwart, hierdoor komt het blauw en wit erg goed naar voren.
Het thema is ook totaal duidelijk, de doodshoofdjes om zijn net en het 'rokje/broekje' van bladeren laten erg goed zien dat het een echte 'inbeerling' is. Ook de schedeltjes op de oren en de staf dragen hieraan bij.
In de staf is ook goed te zien dat het schedeltje een Dunny betreft. Het Dunny hoofdje is iets groter dan dat van een 3" Dunny, ook is hij wat ronder en staan de oortjes wat meer naar achteren op het hoofd.
Hoewel deze Dunny de minste accessoires uit deze serie heeft vind ik hem er zeker goed bij passen en vind ik het design helemaal te gek.
Rating: 8/10
Verdict:
ILoveDust heeft zeker zijn best gedaan op deze Dunny. De doodskopjes op de oortjes en die op de staf, de schedeltjes op de nek die op de achterkant in het midden verbroken word door een visgeraamte, je ziet echt dat er tijd en aandacht in deze Dunny is gestopt. Hij past helemaal in de serie en het is sowieso mijn persoonlijke favoriet.
Eindoordeel: 7,5


De complete Three Bears serie
Voor het eerste review van de Three Bears serie door Tado klik je hier.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...