donderdag 19 januari 2012

Review: Three Bears - Tea Bear 8" Dunny by Jon Burgerman

De derde en laatste beer zal vandaag aan bod komen en dan hebben we de hele Three Bears serie gehad!
Deze lieve thee drinkende beer is gedesigned door Jon Burgerman. En het verhaal achter deze beer, het verhaaltje op de achter kant van de doos, gaat als volgt:
'Tea-Bear was found roaming the lush, green hills of Derbyshire before being forced into the life of an English butler by his unruly master, Dr. Doodlebaum.


Nobody knows that Tea-Bear has been secretly weeing into the brew and putting tiny bear plops in the scones. Whatever you do - don't ask him for a frothy coffee.'

Doos:
Zie voor de review van de doos dit artikel.
Rating: 6,5/10Verpakking:
De Dunny zit goed en veilig verpakt in plastic. Van de serie van deze drie beren is dit de beer met de meeste asseccoires. Hier voor zitten net als bij de twee andere Dunny's kleine uitsparingen zodat ze blijven zitten in de verpakking.
Ook deze Dunny zit wat meer aan de linkerkant verpakt en zijn spulletjes zitten aan de rechterkant. Rondom de Dunny is hierdoor nog genoeg ruimte over voor de veiligheid. Dus kapot bij jou in huis komen zal wel niet gebeuren.
Rating: 8/10
Product:
Als je deze beer vergelijkt met de andere twee beren zul je er achter komen dat deze heel erg verschilt met de andere twee. Ten eerste is deze beer blauw, terwijl de andere twee zwart zijn. Deze beer is blauw met een klein beetje wit, grijs en zwart.
Ten tweede is deze beer ook nog eens heel abstract. Hij heeft geen 'kleren' aan net als de andere twee en ook geen realistische 'vacht'. Zijn vacht bestaat namelijk compleet uit abstracte tekeningen van thee/honingpotten, spetters, bloemetjes en bijtjes. Verder heeft 'ie wel een lief bekkie, maar ook die is abstract.
Vandaar dat hij deze wel verdiende 7,5 krijgt van ons!
Rating: 7,5/10Verdict:
Ik vind de beer erg leuk en doet zeker niet onder in vergelijking met de andere twee, maar het is gewoon niet onze favoriet. Hij past erg goed bij de rest van de serie en met zijn drieën vormen ze een geweldig trio. Het zijn onze 2de, 3de en 4de 8" Dunny's en ik denk dat er zeker nog wel wat bij zullen komen!
Eindoordeel: 7,3


De complete Three Bears serie
Aangezien dit de laatste in de set is zullen wij ook nog even een totaalcijfer van de hele set plaatsen. Zie hier de eerste beoordeling en hier de tweede.
Eindoordeel set: 7,4

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...