woensdag 9 mei 2012

Review: Squadt - Gassed S003 And ROVR [OPRSSR]

Doos:
De doos is een typische squadt doos, zo als wij die gewend zijn. Mooi mat karton met glimmende squadt hoofdjes er op. Het leuke er aan vind ik dat de squadt hoofdjes op de doos altijd laten zien welke er in zit. Dus niet dat ze een standaard doos hebben gemaakt in zwart en wit.
Cijfer: 7,5/10


Verpakking:
De verpakking van de squadt is hetzelfde als elke andere verpakking van een squadt. De squadt die er in zit zit stevig op zijn plek. Deze plastic verpakking is gemaakt zodat er ook nog een andere squadt in kan. De squadt S003 Nozzl. Het is weer een goede verpakking waar alles perfect in past. ook het hondje zit goed in de verpakking. Tussen de helm van het hondje en ook van het mannetje zelf zit een plasticfolie.
Cijfer: 8/10Product:
Het product is gewoon weer top. Hij is van zwart en donkerblauw vinyl gemaakt. Zijn helm, armen en voeten zijn donkerblauw en zijn hoofd is zwart. Hij heeft een soort legerachtig jasje aan die ook zwart is. Hiervan zijn de naden netjes afgewerkt en past het jasje hem goed. In zijn hand heeft hij een klein machinegeweer. Het hondje heeft ook een gassed helmpje. Zijn lichaam is donkerblauw en zijn helm ook. Zijn koppie is net als bij het mannetje zwart. Op zijn rug draagt hij een soort rugtasje.
Cijfer: 8,5/10Verdict:
Het is de eerste squadt die we ooit kochten. Hij is super leuk omdat het hondje er bij zit. Hij is best simpel maar door het hondje erbij heeft hij toch wat extra's. Het leuke aan squadts vind ik dat het ook altijd echt super mooie kwaliteit is. Ik zeg, op naar de volgende squadt.
Eindcijfer: 8
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...