dinsdag 22 mei 2012

Review: Swatch x KidRobot Dunny 3" by MAD

Vandaag wel een heel speciale samenwerking! Eentje tussen Kidrobot en Swatch, deze hebben samen een lijn horloges uitgebracht en de gene die we vandaag behandelen is er een van de toydesigner MAD. Dit vrolijke horloge is nu in mijn bezit en ik ben er erg blij mee!

Doos:
Deze Dunny zit in een wel heel bijzondere doos. Hij is van mat doorzichtig plastic en heeft het formaat van een vierkant. Als je binnen in kijkt zie je dat alles op maat is gemaakt voor het horloge en de Dunny. De Dunny zit naast het horloge in de verpakking. Binnen in is het van doorzichtig plastic. De Dunny-inkeping is zo gemaakt dat elke 3" Dunny er past. Dus zou je een andere versie kopen van de Swatch-horloges met 3" Dunny erbij krijg je waarschijnlijk gewoon dezelfde doos maar met andere inhoud.
Cijfer: 8,5/10


Verpakking:
De verpakking is bij dit product tevens de doos. Voor meer info zie kopje 'Doos'.
Cijfer: 8,5/10


Product:
Het product is gewoon ontzettend leuk bedacht. Ik was altijd al fan van Swatch, had vroeger altijd van die kinderhorloges van Swatch. Dus nu ze een collab hebben met KidRobot is het natuurlijk al helemaal goed. Hij is knalroze met witte graffiti letters erop. In het midden van het horloge zit een grote mond met een blauwe tong. Ook de wijzers zijn blauw gemaakt. De Dunny is precies in dezelfde stijl gemaakt als het horloge. Knalroze met een grote mond op het hoofd en een blauwe tong. Mooi, ik word vrolijk van het roze kleurtje.
Cijfer: 9/10


Verdict:
Ben blij dat we hem gekocht hebben. Al had ik helaas het idee dat het niet heel erg storm liep bij de swatch store. Deze was 50€, dus ongeveer 10€ voor de Dunny, normale prijs lijkt mij. En dan voor het het horloge de overige 40€, dat is nog best weinig voor de kwaliteit van de horloge die swatch altijd heeft. Want de horloges die ik er vroeger van had die waren 'unbreakable'. Dus naast deze versie die ik heb zijn er nog 6, 3" versies. Dan daarnaast heb je nog een 8" en een speciale box met alle 3" er in en een 20".
Eindcijfer:8,7

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...