donderdag 24 mei 2012

Preview: 10" Pierced by Parra

Toy-art van Piet Parra, iets wat we hier op ons blog nog niet eerder hebben laten zien.
Parra is een artiest van eigen bodem en ik vooral bekend om zijn post-pop werk, felle kleuren, surrealistische karakters en hand getekende letters. En nu brengt hij een toy uit samen met KidRobot!

Hij steekt haar met een geweldige kracht.

Geinspireerd door de melodramatische cover art van romans en gebaseerd op zijn eigen zeefdruk, heeft de Nederlandse artiest Parra Pierced gemaakt. Met een grote van 10" is een groot stuk vinyl Het heeft geen voorkant en geen achterkant zodat je wel rondom moet kijken. Contrasterend met zijn matte en glossy finish Parra zet twee figuren neer die verwikkeld zijn in een dramatische dans van de liefde en passie. Hij hier op meerdere manier pijn en liefde zien.
Vanaf het ene punt is het een estetische scene van intimiteit en liefde. Een stevige omhelsing. Verander de hoek en je ziet een gruwelijk tafereel van een man doe een naakte vrouw in haar nek steekt. Er is een gelimiteerde oplage van 300 stuks met de artiests handtekening op de onderkant. De aanbevolgen prijs is $150 (ongeveer €130) en komt op 7 juni uit in de Kidrobot stores, kidrobot.com en verschillende winkels.Voor meer foto's KLIK HIER.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...