dinsdag 29 mei 2012

Even voorstellen!

Zoals trouwe bezoekers van Dunny Addicts wel zullen weten, bestaat het Blogteam van Dunny Addicts uit René en Maaike. Maar daar komt verandering in! Want vanaf vandaag zal ik ook regelmatig iets posten. Van informatie over nieuwe releases tot gave customs en eigen aankopen, jullie zullen het allemaal wel een keertje voorbij zien komen.

Alleen nu is de vraag natuurlijk, wie mag ik dan wel wezen? Nou dat zal ik vertellen ^^. Ik ben Madelon, 19 jaar en sinds een paar jaar verslaafd aan het verzamelen van Designer Toys. Ik ben begonnen met Treesons (moet er nog maar 3 om mijn verzamelig compleet te maken!) en langzamerhand zijn daar ook andere dingen bijgekomen. Recent ben ik begonnen met het verzamelen van Dunnies (echt te verslavend!) en ik wil mijn collectie langzaam maar zeker uitbreiden met customs. Er zijn verschillende artiesten die ik echt ontzettend goed vind dus daar wil ik in de toekomst absoluut wat van in mijn kast hebben staan. De laatste custom die ik mocht verwelkomen was van Fplus (Josh). Jazeker, de Ice’s Kiss Mammophant is van mij! Ik kwam op het idee door een eerdere custom Labbit van Josh die ik erg leuk vond. Besloot om een mailtje naar Josh te sturen en zo is het balletje uiteindelijk aan het rollen gegaan. Nu is mijn doel om door de artiesten die ik super gaaf vind een 10" Labbit te laten customizen zodat ik uiteindelijk een mooie 10" custom Labbit collectie heb. Vind het namelijk een erg gaaf platform waar veel leuke dingen mee gedaan kunnen worden. Zodra ik meer weet over wie mijn volgende Labbit gaat customizen, krijgen jullie het als eerste te horen!

Ik heb er in ieder geval heel veel zin in en ik hoop dat jullie mijn blogs leuk zullen vinden!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...