donderdag 3 mei 2012

Review: Squadt - Germ S002 [Born Wrong]

Vandaag weer een review!
En niet zomaar eentje, van de nieuwste Squadt!

Doos:
De doos van de squadt ik veel kleiner dan dat ik gewend ben van squadt. Hij is vrij compact maar heeft nog steeds de mooie buitenkant als andere squadt dozen. De opdruk is het germ hoofdje, bij alle squadt's staat de helm op de doos. Dit is altijd de helm die in de doos zit, tenminste bij de squadt's die we nu hebben is dit zo. Aan de onderkant staat wat informatie, de designer, fabriek etc.
Cijfer 8/10


Verpakking:
De verpakking is weer erg slim gedaan. De squadt zit er gewoon perfect in, kan niet wiebelen, schuiven of er uitvallen. Tussen zijn hoofd en helm zit een beschermend folie zo als altijd bij squadt's. Deze keer is het alleen wel meer een soort zakje inplaats van gewoon een stukje plastic. Fijn, want dit blijft wel beter zitten dan dat plastic. Ook zijn er mooie uitsparingen gemaakt voor de 'guns'. De rest van zijn accessoires, en dat zijn er nog al wat, zitten in een zakje op de achterkant geplakt.
Cijfer: 8,5/10


Product:
De squadt is zo als we gewend zijn weer super vet. Het is trouwens een squadt die we nog niet hadden, eentje met een ander soort masker. Hij heeft een leren jasje aan met een grijze katoenen capuchon. je kan er voor kiezen om zijn capuchon niet op te doen maar wij hebben er voor gekozen om hem wel op te doen. Hij is eigenlijk volledig zwart/grijs en alleen zijn ogen zijn knalgroen/geel. Dit steekt mooi af bij de rest waardoor zijn ogen goed opvallen. Alles is mooi afgewerkt en nergens hangt een draadje of is er scheef genaaid. Ook de guns zijn super vet gemaakt, hij heeft er twee en ook nog twee messen die hij ook kan vast houden. Heel veel want hij heeft maar twee handen.
Cijfer: 9/10


Verdict:
Ik kan zeggen dat we weer allebei heel tevreden zijn over deze squadt. Nog een leuke bijkomstigheid is dat dit onze eerste squadt is met 2.0 armen. Dit zijn armen die beter kunnen bewegen en in meer standen kunnen worden gezet dan de oude armen. Al met al is dit weer een super leuke squadt met veel moois bij hem. Ik weet in ieder geval een ding zeker, dit zal zeker niet onze laatste squadt zijn.
Eindcijfer: 8,5Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...