donderdag 31 mei 2012

Custom: Atropa by Jason Limon

Eind April kwam de eerste Dunny van Jason Limon op de markt. Velen vonden de sculpt van Atropa geslaagd, maar er was ook kritiek te horen. Het normaal gesproken gedetailleerde werk van Jason zou niet tot zijn recht komen op de Dunny. Nu twijfelde ik zelf ook toen ik hem voor het eerst in levende lijve zag, maar uiteindelijk ben ik ontzettend blij dat ik hem heb gekocht.

Voor iedereen die zich toch niet over het gebrek aan detail heen heeft kunnen zetten, is nu de eerste custom Atropa te bewonderen en ik vind hem werkelijk beeldschoon. Niet alleen de kleurencombinatie, maar ook al de extra details zorgen ervoor dat Atropa helemaal tot zijn recht komt. De vleugels vind ik een erg leuke toevoeging en passen ook goed bij de rest van de Dunny. De extra aanzet van zijn oren, de krullen op zijn hoofd en de schedel op zijn buik vind ik ook zeer geslaagd. Het is echt een mooi geheel.


Deze custom Atropa zal 1 juni tijdens Jasons maandelijkse First Off sale beschikbaar zijn. Ik heb zo'n vermoeden dat hij heel gauw verkocht zal zijn!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...