woensdag 23 mei 2012

Review: Swatch x KidRobot Dunny 8" by Frank Kozik

We gaan vandaag even door op de collab tussen KidRobot en Swatch.

Want naast dat ik de MAD van gisteren voor Maaike heb gekocht, kon ik het natuurlijk niet laten om er ook een voor mezelf te kopen!
Het werd die van Kozik, want die vind ik zelf helemaal geweldig!

Doos:
De doos is anders dan die van de 3"ers. Hij is namelijk veel groter (duh 8") en zwart. De enige versiering op de doos zelf zijn silhouetten van de Dunny en het horloge. Dit is wel heel mooi gedaan, het glanst heel erg, en houd het ook wel een beetje spannend.
Cijfer: 8/10


Verpakking:
De verpakking hiervan zit vast in de doos. Het is een soort fluweel en het horloge zit er heel mooi in. Om de Dunny heen zit nog een plasticje zodat hij niet beschadigd kan raken. Het ziet er erg mooi uit als je de doos open maakt!
Cijfer: 8/10


Product:
Het product vind ik super geslaagd! De banaan gele Dunny met de typische Kozik ogen, baard, de gekerfde 'K' en EEN SNOR?! Supervet! Haha. Ook het horloge zelf is mijn persoonlijke favoriet. Mooi doorzichtig, je kan het uurwerk zien, en daar in het klein de Dunny er op. Ook staat Kozik zijn signature er op. Een erg mooi, strak ding!
Cijfer: 9/10


Verdict:
Al met al is dit ook echt een heel erg geslaagde Dunny! Ik ben erg te spreken over de collab tussen Swatch en KidRobot! Of ik er nog meer ga kopen is niet zeker, maar we zullen zien!
Eindcijfer: 8,3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...