donderdag 18 oktober 2012

Preview: Chunky Fries Plush by Veggiesomething

Ik blijf, ook al ben ik nu bijna 22, een zwak houden voor knuffels/plush. Vroeger lag mijn bed er bezaaid mee en ik kon er geen genoeg van krijgen allemaal hadden ze een naam en ik vond ze allemaal leuk. Dus vandaag na een lange tijd weer eens plush. Dit schattige patattenhoofd heet 'Chunky Fries' en is zo als in de beschrijving van de bedenkers van Veggiesomething staat beschreven is het een 'Hipsta Gangsta'.   
"Het gezicht met de snor en een van de frietjes gedipt in aiolidip presenteren de 'Hipsta part'. En het stiletto(mes) dat tussen zijn blauwe bandana zit presenteert de 'Gangsta part'."

De plush is 7"x7"x2.5" en wordt binnenkort verwacht op de site van Veggiesomething. Wanneer dat precies zal zijn en hoe duur hij zal worden is niet bekend. Ik vind hem in ieder geval super leuk en schattig. Nog een leuk weetje ervan is dat je alle parts los kan halen. Het is dus een los mesje, met losse patatjes en een patatbakje. Cute!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...