dinsdag 16 oktober 2012

Review: 8" Dunny - Ironclad Decimator Dunny Rapture Edition by Doktor A.

Nadat René gister voor jullie de orginele Ironclad voor jullie heeft gereviewd heb ik vandaag voor jullie de Rapture edition van Doktor A. De Rapture is een retail edition en was dus ook in andere winkels te koop!

Doos:
De doos vind ik erg leuk. Je ziet wel wat voor Dunny er ongeveer is zit. Of eigenlijk zie je alleen de KidRobot exclusive edition, haha. Je kan ook de chase hebben of de Rapture edition. Voor de Rapture edition of de KR exclusive edition heb je specifiek gekozen, de chase kan je natuurlijk altijd per toeval trekken. Je zit dat het hoofdje van de Dunny helemaal rondom loopt.
Cijfer: 7/10


Verpakking: 
De verpakking is niets anders dan dat we gewend zijn van KidRobot. Goede stevige plastic verpakking waar je toy goed in blijft zitten. Het leuke van deze is wel dat je natuurlijk een chase kan verwachten en de Dunny dus in plastic zilverfolie zit verpakt. Ook zijn 'elektriciteitsstroompje' dat tussen zijn oren zit is verpakt in folie.
Cijfer: 8/10


Product:
Dan de Dunny zelf. Het leukste gedeelte van de review. Ik vind de Dunny onwijs gaaf, ik wilde dat ik hem zelf ook had, maar nee, deze is van René. Het zwarte en het wit contrasteert heel erg goed met het roze. Het zwarte op zijn hoofd is semi-glossy en de rest is gewoon mat. Ik vind het een grappig gevoel als je hem in je hand houdt want hij heeft allemaal kleine pitjes op zijn hoofd die de schroeven moeten voorstellen. Ook deze heeft een Deze dunny is eigenlijk een andere versie van (of gebaseerd op..) de chase uit de Ye Olde English serie. De chase uit de Y.O.E. serie heeft een staf in zijn hand, die komt bij deze 8" weer terug in het plastic 'raampje' dat op zijn buik zit.
Cijfer 8/10Verdict:
Het zijn hartstikke mooie Dunny's. Echt heel vet om er een van te hebben maar om ze allebei  te hebben is nog wel vetter! Ik vind Dok. A en zijn steampunk-achtige stijl sowieso heel erg gaaf. Ik houd er wel van, beetje vintage, mechanische stijl. Hier onder nog een bonuspic van een aantal Dok. A toys uit de collectie..
En zoals bijna altijd vind ik dat het eindcijfer altijd te laag uit komt, is het een welverdiende 7,6!
Eindcijfer: 7,6
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...