donderdag 4 oktober 2012

Review: 8" Gold King Dunny - X-year Anniversary - By Tristan Eaton


De Golden King Dunny. Toen ik hem voor het eerst zag, wist ik gelijk dat ik hem moest hebben. Deze Dunny is een realease voor de 10de verjaardag van KidRobot en de Dunny. Deze Dunny kwam namelijk de eerste echte Dunny serie voor, Series 1. Hij zal er toen wel iets anders uit (minder detail), maar dat mag de pret om deze Dunny niet drukken!

Doos:
Als allereerst de doos natuurlijk! Eerlijk gezegd vind ik hem een beetje saai. Voor een 10 year Anniversary had ik toch wel een wat meer spetterende doos verwacht. Ik vind de zijkanten daarentegen wel heel erg tof. Bij de andere twee releases van deze 10y Anniversary serie zien de dozen er precies hetzelfde uit. Jammer maar ach, niet heel erg het is de doos maar.
Cijfer: 6/10


Verpakking:
De verpakking is wel zo als we hem wel kennen van Kidrobot, simpel, van plastic en houdt je toy op zijn plaats in de doos. Er zijn wel twee kleine aanpassingen, een praktisch en een bevordelijk voor het behouden van de paintjob van je toy. De praktische is dood eenvoudig, de Dunny zit iets lager in de verpakking omdat zijn enorme kroon boven zijn hoofd zit in de verpakking. De ander is zo als je op de foto kunt zien kleine plastic folies die op zijn kont, voor- en achterhoofd zitten. Cool! Dit had ik nooit eerder gezien bij een 8", ik heb ze alleen eerder gezien bij Sqaudt's.
Cijfer: 8/10


Product:
Nu het leukste gedeelte van de review, het beoordelen van de toy zelf. Nou, zo als ik al eerder zei wilde ik hem super graag hebben. Ik vind hem heel erg leuk, simpel maar leuk. Hij heeft niet te veel poeha om hem heen hangen, maar daarom is ie niet minder leuk. Zijn kroon heeft heel veel detail, er zitten allemaal kleine Dunny hoofdjes in gedrukt en de 'diamant' op zijn staf is super shiney. Het enige wat ik jammer vind is dat het goud op de Dunny niet zo shiney is. Het is mooi goud, maar niet heel erg glimmend.
Cijfer: 8/10Verdict:
Een heel erg leuke toy dus, ik ben er erg enthousiast over. De paintjob is mooi, zijn kroon en staf zijn mooi, de verpakking is goed en de doos lichtelijk saai. Er is ook nog een zilveren versie van die ook super is, maar die ga ik niet kopen of zoeken. Ik vind het mooi zo met deze ene!
Eindcijfer: 7,3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...