woensdag 17 oktober 2012

Preview: Micro Munnyworld Multicolor Edition

Een week geleden liet ik jullie al een sneak-peak zien van de micro Munnyworld toys die uit gaan komen. Vandaag kan ik jullie hier meer over vertellen!

Kijk uit waar je loopt! Munny en jouw favoriete Munnyworld figuren zijn gekrompen! En al zijn ze maar 2" groot, ze zijn beter luisteraars dan de meeste reuzen! Je kan tekenen op Munny! Je kan schilderen op Munny! Gebruik pennen, potloden en kleurpotloden op Foomi! Of je kan gewoon Raffi met rust laten en Trikky dicht bij je houden als gezelschap!

Deze kleine DIY toys zijn 2" hoog (ongeveer 5cm) en zijn beschikbaar in vijf kleuren: rood, geel, wit, cyaan en blauw! Deze toys zullen verkocht worden als Blind Box, je ziet dus wel welk figuur je koopt, maar niet in welke kleur. Bij elke toy zit een kleine emmer verf met kwast (van vinyl), een stikker vel om hem mee te versieren en een blanke stikker om op te oefenen.
Micro Munnyworld zal 25 oktober uit komen bij KidRobot en verschillende (designer toy) winkels.
Neem een nieuwe micro-vriend mee naar huis voor zo'n $6,55- (ongeveer €5,-).


Instagram Contest:
Hoewel de Munnyworld figuurtjes kleiner worden, word hun wereld alleen maar groter en groter. Maak daarom een foto van jou Micro Munnyworld figuurtje en upload hem op Instagram met de volgende hashtag: #MicroMUNNYMegaWORLD
Vanaf 25 oktober gaat deze contest in, zorg dus dat je je foto's upload en laat zien hoe de figuurtjes jou vergezellen door de dag heen. Misschien win je zelfs een prijs!


Voor meer foto's klik je HIER.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...