dinsdag 9 oktober 2012

Custom: 'Come Closer' (Treedweller) Scarygirl 10th Anniversary Show by J*RYU

Vandaag een custom voor jullie van de geweldig goede - naar mijn idee dan, maar iedereen heeft zijn eigen smaak - artiest J*RYU. Hij maakte dit creepy beeldje voor de Scarygirl 10th Anniversary Show deze wordt gehouden in de ToyTokyo Underground Gallery in New York op 31 oktober (Halloween). Deze show wordt gehost door Nathan Jurevicius. Een andere goede artiest die Scarygirl heeft bedacht. Scarygirl is een game waarin je een 'scary'meisje bent in een 'scary'fantasiewereld (wil je het spelletje even bekijken klik dan HIER.) Buiten dit om maakt hij dus ook heel vette vinyl toys! Waaronder dus de Treedweller.

De 'Treedweller' van Nathan Jurevicius.











 Naar J*RYU's eigen zeggen vond hij het zo leuk dat hij op de show mocht komen van Nathan dat hij een van zijn figuurtjes heeft nagemaakt. Dit heeft 'ie gedaan in de geheel eigen stijl van J*RYU. Donker en duister en vooral erg creepy.



Ik vind hem echt ontzettend gaaf, vooral het nietsvermoedende jongetje/meisje (volgens mij is het Scarygirl) ervoor vind ik ook leuk. En zij zit achter hem klaar om hem te grijpen en op te peuzelen. Ik moet zeggen je ziet duidelijk een gelijkenis tussen de twee figuren, maar aan de andere kant zijn ze ook weer zo anders. Dit van Nathan is heel 'cartoon-ish' terwijl die van J*RYU veel realistischer is.








Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...