maandag 27 augustus 2012

Preview: Dunny 8" - Ironclad Decimator by Doktor A

Professor Teslastein is druk ezig het metaal te buigen en te snijden. Herd werkt hij aan deze nieuwe machines die vernietiging zullen brengen en zijn snode daden zullen realiseren. Twee modellen komen uit de restjes waar hij mee werkt. De ene haalt zijn kracht uit de wijnstok die hij er in heeft gestopt en de andere uit een stukje van Teslastein zelf. De Frankendunny's komen tot leven! Hij verlaat zijn laboratorium, vol genoegen van het succes van zijn nieuwe creaties. Wat hij echter niet door had is dat er nog een derde machine van vernietiging opstond uit het puin.
Verborgen in de schaduw gloeien zijn ogen, draaien zijn tandwielen en pulseert het stroom door de kracht van leven.

Doktor A's 8" Ironclad Decimator Dunny word beschikbaar in twee edities:
- De eerste is er eentje die metallic silver en goud gekleurd zal zijn. Met een unieke vorm van hoofd en lichaam en een transparant blauwe donderschok tussen zijn oren die het geheel af maakt. Deze uitgave is een KidRobot exclusive en zal dan ook alleen in de KidRobot winkels te koop zijn en op KidRobot.com.
-  De tweede versie, de Mecha Rupture Edition, is mat roze met glanzende zwart en witte details. Ook deze heeft een donderschok tussen de oren alleen is die bij deze editie zwart doorzichtig. De Mecha Rupture editie is een 'Wholesale Exclusive' en zal dus alleen bij verschillende Designertoy-winkels te koop zijn.


Elke Dunny heeft een oplage van 600 (1200 dus in totaal) en er bestaat ook nog eens een 1/6 chase. Uit het verhaal hierboven maak ik uit dat er maar één chase is, voor beide edities dezelfde. En ik zeg eerlijk; laten we het hopen, anders word ook dit weer een heel duur grapje! ;)
De Ironclad Decimator Dunny komt 6 september uit en zal $75,- (ongeveer €70,-) gaan kosten.

Klik voor meer foto's en een lijst van welke winkels hem gaan verkopen HIER.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...