vrijdag 24 augustus 2012

FixedGearFridays: Velodrome & 1Koerier

Gezien ik vorige week vrijdag al op Lowlands zat heb ik jullie niet het weekend in kunnen laten gaan met een FixedGearFriday!

Vandaar dat ik jullie deze week trakteer op een dubbele! Als eerste hebben we de video die ik vorige week wilde posten. Het heeft alles te maken met de Olympische spelen (die nu natuurlijk al lang over zijn). Het is een nummer gemaakt door de Chemical Brothers en heet Velodrome. Ik vind het zelf best een vet nummer, ook de bijbehorende 'clip' mag er wezen!


En dan de video van vandaag!
Een klein stukje reclame voor een fietskoerier die, in zijn eentje, probeert rond te komen in Amsterdam.
Dus voor al je pakketjes groot en klein, bij Gijs moet je zijn! www.1koerier.nlRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...