woensdag 29 augustus 2012

Preview: Squadt - Jack s003 [Fort Burnout-DSRT]

Squadt Jack s003 [Fort Burnout-DSRT] zal de nieuwe release worden in het Squadt universum.
Gedesigned door Ferg en geproduceerd door Playge en ThreeZero. De Jack s003 zal met een geheel nieuw accessoire komen; night-vision goggles! Al eerder zagen wij in de Fort Burnout reeks DEZE Chipp uit komen. De Jack s003 zal hier zeker goed bij gaan (ik ga hem zeker kopen) en verwacht dus ook een review van deze toy!

Ook deze Squadt is net als alle andere Squadts 6" (15cm) hoog en heeft een tactisch vest aan met meerdere zakken, die je ook weer kan verplaatsen. Daaronder heeft hij een Fort Burnout shirt aan en komt hij weer geleverd met meerdere attributen. Een bandana, een sUMP met Red Dot en een geluidsdemper, een mes met een schede die je aan zijn vest vast kan maken, een setje extra armen en natuurlijk ook 2.0 articulated armen. De helm kan je zoals altijd af doen en ook bij deze zitten er 'smoke' en gele lenzen bij.

De Squadt zal zo eind september uit gaan komen en zal ongeveer $100,- (ongeveer €70,-) gaan kosten. Dit is een retail editie en zal dus bij verschillende winkels te koop zijn (waaronder Outland). Ik vermoed dat de oplage zo'n 300 stuks is.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...