woensdag 22 augustus 2012

Review: Squadt - Chipp S004 and Boomer [Fort Burnout-DSRT]

Vandaag vond ik het maar weer eens tijd voor een Review!
En gezien de geweldige toys die de laatste tijd uitkomen heb ik er zeker nog wel wat te gaan!

Laten we vandaag maar beginnen met een Squadt. De Chipp S004 met daarbij een Boomer.
Dit was uiteraard een Squadt Store exclusive en gezien die altijd binnen no-time zijn uitverkocht kan je deze helaas niet meer kopen. Mocht je echt geïnteresseerd zijn kan je altijd eBay (succes) proberen!

Doos:
De doos is die zoals elke Squadt. Simpel maar doeltreffend.
Waar de meeste dozen van Squadt gewoon wit of zwart zijn is deze echter 'zandkleurig', zoals de Squadt zelf. Natuurlijk zijn de glimmende afbeeldingen van de Chipp aanwezig op de doos. Waarom die van de Boomer er niet op staat is mij niet geheel duidelijk.
Cijfer: 8/10


Verpakking:
De verpakking is zoals bij elke Squadt top-notch! De figures en de wapens zitten er goed in. Ze zullen niet verschuiven. Ook zit er natuurlijk weer tussen het helmpje en het gezicht een plasticje in.
Er zit genoeg ruimte tussen de doos en de toy, die zal dus zeker niet beschadigen! De verdere accessoires (extra armpjes/handjes, ogen en sjaal) zitten in een zakje op de achterkant vast geplakt. Ook dit zit wel goed verpakt, ook allemaal nog afzonderlijk, en zal dus niet snel beschadigen.
Cijfer: 9/10


Product:
Over het product ben ik als Squadt liefhebber zeer te spreken! Ben ook echt weer blij dat ik hem in mijn collectie heb.
Het vinyl is altijd erg mooi en goed afgewerkt. De kleur vind ik super gaaf en ook de accessoires passen hier goed bij. En wacht, we hebben een nieuw hondje! De Boomer! De eerste K11 die geen helm op heeft maar waarvan zijn hoofd open kan! En wat treffen we daar? Twee bommen die op scherp staan! Een erg leuk detail! De Boomer was voor het eerst te zien bij FERG'S Medium War show bij Rotofugi en het is erg leuk dat hij eindelijk bij een productie toy is inbegrepen!
Verder heeft de Chipp zelf erg veel zakken op zijn vest zitten, deze zitten vast met klittenband en kunnen dus verwisseld of verplaatst worden. Ook kan je zijn holster van het pistool aan zijn vest bevestigen.
Cijfer: 10/10


Verdict:
Een toy waar ik weer heel erg blij mee ben! Squadt mag van mij zeker met meer van dit soort releases komen! De kleuren zijn gewoon geweldig, vooral in combinatie met de kleur van de ogen. Leukste detail aan deze set blijf ik het nieuwe hondje vinden, maakt het toch extra speciaal.
Eindcijfer: 9Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...