donderdag 12 april 2012

Review: 12" Raving Rabbid 'Scream Edition' by Ubisoft

Om nog maar even in de paassferen te blijven vandaag een Raving Rabbid voor jullie! Deze Rabbids zijn bedacht door Ubisoft en komen eigenlijk uit een videogame. De Rabbids werden zo een succes dat er ook allerlei merchandise van is gemaakt. Wij hebben er dan een toy van, maar je heb ook shirts, games en ander prullaria..

Doos:
Het eerste dat wij bij deze doos dachten toen we hem bij outland kochten was: 'hoe gaan we hem in hemelsnaam in onze rugtassen meenemen?!'. Jep, de doos is best groot. De doos is rood met donkerrode gebouwen er op. De Rabbid als een soort Godzilla vanachter de gebouwen vandaan komen. Ik vind het best een leuke doos. Hij is van stevig karton gemaakt en groot. Aan de voorkant kan je Rabbid zien zitten door het 'raampje' van de doos. Dit zou je ook tevens de voorkant van de verpakking kunnen noemen. Hier over meer in het stuk van de verpakking
Cijfer: 6,5/10


Verpakking:
De verpakking is heel apart, het heeft namelijk alleen maar een 'achterkantje'. De Rabbid zit er een soort van in vast geklikt en nog extra vast gemaakt met ijzerdraadjes. Aangezien de Rabbid zo ook al vast zit heeft hij ook geen extra voorkantje nodig. Prima verpakking, niets bijzonders hij doet zijn werk goed genoeg.
Cijfer: 6/10


Product:
Dan nu de beoordeling over de Rabbid. Ik vind het echt hartstikke leuk. Super droog. Hij heeft enorm grote ogen die echt als een soort knikkers op zijn hoofd zitten geplakt. Ze puilen best wel uit. Dan heeft hij een enorme mond die wijd openstaat. In zijn mond zitten typische konijnentanden met een klein tongetje dat uitsteekt. Je kan zijn armen bewegen, dus je kan het laten lijken of hij keihard wegrend of ergens heel erg van schrikt. Het is trouwens de eerste echt grote toy die we hebben gekocht. We wilden hem eigenlijk in de vitrine kast zetten maar daarvoor was te lang, hihi.
Cijfer: 7,5/10


Verdict:
Heel leuk die Rabbid! Of we er nog een zouden kopen? Denk het niet. Deze is gewoon simpel en leuk. Er zijn er veel meer te krijgen met allerlei prints en kledij aan. Deze is meer orgineel dat vind ik toch altijd wel leuker bij dit soort poppen. We zijn in ieder geval blij met deze, een leuke eerste grote toy.
Eindcijfer: 6,6Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...