dinsdag 3 april 2012

Review: 8" Dunny - SuperMagical by 64 Colors

'I roam the forest keeping a watchful eye for those who disrespect that which is sacred and in decline. Beware and do not destroy, or I will descend upon you with a mighty fury and vengeance that is swift and absolute.'
64 Colors heeft weer een superjob gedaan bij deze Dunny. Hij heeft een dromerig effect en doet je dan ook echt denken aan een donker fantasie bos.

Doos:
Ik vind de doos leuk maar niet erg verhullend over wat er in zal zitten. Hij is in dezelfde stijl als de Dunny. Ik zou het een soort 'dreamy' mangastijl noemen. De doos is heel donkerblauw met overal op de doos kleine figuurtjes en Japanse tekens. Achter op de doos staat een boom met daaronder een tekst, de tekst die hier boven staat beschreven. Op de voorkant staat heel groot de Dunny die in de doos zit.
Cijfer: 7/10


Verpakking:
De verpakking is een standaard verpakking voor 8" Dunny's. Niets speciaals aan. Hij heeft geen speciaal vakje voor zijn boomtak oortje. Hij schuift niet in de verpakking en zit er gewoon stevig in. Naar mijn mening hoeft hij ook geen speciale vorm te hebben voor zijn oortje. Het was leuk geweest maar echt nodig is het niet.
Cijfer: 7/10


Product:
Dan nu het kroonjuweel. We vinden hem beide echt super leuk! Hij is donker blauw/paars met een lichtblauw/wit gezichtje. Hij heeft ook super mooie bruine ogen. De typsiche ogen die je alleen bij de 64 colors ziet zijn dan ook heel herkenbaar. Over de Dunny groeit een boom die uitmond bij zijn hoofd en verder groeit als zijn oor. In de boom zitten allemaal kleine fantasie diertjes die de boom beschermen en daar misschien ook wonen. Des te langer je kijkt, des te meer nieuwe dingen je ontdekt. Iets wat ik erg leuk vind. We vinden het allebei wel erg jammer dat hij geen staf erbij heeft gekregen. Op de release dag van deze Dunny kregen de eerste 30 klanten een custom houtenstaf. KLIK HIER om de custom staffen te bekijken. Er zijn ook nog 10 anderen staffen uit gebracht. De zogenaamde artistproof staffen. Deze kan je 3 April 12PM Eastern Tijdzone bestellen op de site samen met een Dunny. KLIK HIER om de 'artistproof' staffen te bekijken. Verder vinden we de Dunny gewoon hartstikke leuk.
Cijfer: 8,5/10


Verdict:
Het is echt een ontzettend leuke Dunny weer. Wel een beetje jammer van de staf. We snappen dan ook heel goed dat heel veel mensen zelf zijn gaan rommelen met knutselspullen om ook zo een leuke staf te maken. Het is natuurlijk nooit hetzelfde, maar het idee is leuk. Ik hoop dat we nog veel van 64 colors zullen zien. Het eindcijfer komt helaas niet zo hoog uit maar hij verdiend hem zeker!
Eindcijfer: 7,5

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...