donderdag 26 april 2012

Review: LoveBirds 4" by Kronk

Ongeveer een week geleden zagen jullie de preview van de Kronk LoveBirds. Vandaag de echte review voor jullie want vandaag is de dag dat deze liefdesvogels verkocht mochten worden. Dus ik ben snel naar Outland geraced en heb ik er twee gekocht. Met andere woorden vanaf vandaag zijn ze te koop bij OutlandStore!

Doos:
De doos is bijpassend aan het product. Alle kleuren van de schattige vogeltjes staan er op. Het patroon op de doos doet me een beetje denken aan glas-in-lood of mozaiek. Ik vind het leuk bedacht. Je kan, als je twee dozen hebt, alle kleuren combinatie maken die er zijn. De doos is niet heel erg groot maar wel gemaakt van stevig, glad karton, je Lovebrids passen er precies in. Ik vind het ergens wel een beetje jammer dat alle dozen hetzelfde zijn maar ik kan begrijpen dat ze niet voor elke vogel een andere doos maken.
Cijfer: 8,5/10Verpakking:
De verpakking is gewoon praktisch. De LoveBirds zitten stevig in de verpakking en zullen niet wiebelen of verschuiven in de doos. Als je de verpakking uit elkaar probeerd te trekken gaat dit wel een beetje 'zwaar'. Maar of dat nou echt een minpuntje is.... Geeft eigenlijk alleen maar aan dat ze goed in de verpakking zitten.
Cijfer: 8/10


Product:
Ik was er eerst nog niet helemaal over uit of ik ze wel ging kopen of niet. Het is echt een paar dat je bijna niet van elkaar af zou kunnen zien. Je hebt ze in de kleuren zwart, blauw, geel (wat KR oranje noemt) en roze (wat KR paars noemt). Ze hebben verscheidende hartjes in hun lichaampjes. Hun voetjes, buikjes, en vleugeltjes. Ook wanneer je ze tegen elkaar aan zet zie je duidelijk het hartje terug. Je kan wel zien dat het echte LoveBirds zijn. Ik vind het een coole toy waar goed over na gedacht is, dat kan je zeker zien! Verder zijn ze gewoon echt super cute en van mooi vinyl gemaakt, meer een soort plastic zou ik bijna zeggen. Ze zijn stevig en zwaar.
Cijfer: 9/10


Verdict:
Eerst wist ik niet of ik ze wel zou kopen of niet maar toen ik bezig was met de preview bedacht ik me dat ze toch wel erg leuk zouden zijn bij elkaar. Dus besloot ik ze te kopen. Ik zat daarna nog even in dubio welke kleur ik zou gaan kopen. Ook dit duurde niet te lang en ik nam er al gauw twee mee uit de winkel. Een roze en een blauwe, misschien ook om een beetje het mannetje/vrouwtjes duidelijk te maken. Ik wilde nog bijna een gele kopen maar dit toch op de valreep niet gedaan. Roze paste beter ;-). Hoop dat jullie ze net zo leuk vind als ik!
Eindcijfer: 8,5Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...