dinsdag 17 april 2012

Preview: Lovebird Teal, Black, Purple & Orange by Kronk

Share the love.

In vier prachtige kleuren verkrijgbaar - Turquoise, Zwart, Paars en Oranje. De Lovebirds, gemaakt door Kronk, zijn de meest aanhankelijke vinyl vogeltjes die je ooit hebt gezien. Ze zijn individueel verpakt en zitten in een door Kronk gedesignde doos. Elke vogel staat op zijn straatje met zijn pootjes in de lucht, klaar om verbonden te worden met zijn potentiële partner.Statig in hun eentje maar compleet met zijn tweeën, de Lovebirds zijn samen een. Net Yin en Yang, macaroni en kaas, wielrenners en spandex. Je kunt er voor kiezen om er slechts één te kopen en er van te genieten maar je kan er ook twee kopen er er gewoon weg verliefd op worden. 26 april zijn deze vogeltjes in de Kidrobot winkels te vinden en op Kidrobot.com. Elke 'Bird' zal $19,95 gaan kosten, wat betekend dat hij rond de €15 in de euro landen zal kosten.


Of wij die gaan kopen? Ik (maaike) ga ze zeker weten kopen, ik vind ze echt heel erg leuk. Ze zijn lekker girly. Over de kleuren ben ik nog niet helemaal uit maar ik  denk dat ik sowieso een blauwe koop. Zwart wil ik niet dus het wordt een battle tussen Paars of Oranje (wat ik meer roze en geel vind maar misschien ligt dat aan mij). Ik vind het trouwens een super leuk concept en er goed uitgedacht. Je ziet overal hartjes in terug.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...