donderdag 29 maart 2012

Review: Labbit 5" - Pack C by Frank Kozik

Vandaag weer eens voor het eerst sinds tijden een review. Dit maal over een Labbit, een toy waar we er eigenlijk maar een van hebben. Naast een paar hele kleine smorkin' Labbitjes, is dit de enige echte Labbit die we hebben. Maar goed, genoeg gepraat laten we is kijken naar deze creatie van mr. Kozik.

Doos:
De doos doet me denken aan de lente, aan de zon en ijsjes! Hij is wit met gras en bloemetjes er op. Heel stevig is de doos niet je haalt hem zo uit elkaar en dit eenmaal gedaan gaat 'ie niet zo makkelijk weer in elkaar. Niet een heel bijzondere doos maar toch wel leuk en lief, past goed bij een Labbit.
Cijfer: 7/10


Verpakking:
De verpakking is vrij standaard. Van stevig plastic en op maat gemaakt voor deze specifieke toy. Hij heeft het ijsje al in zijn mond dus die zit niet in een aparte uitsparing. De rest van zijn accessoires zitten in apart gemaakte uitsparingen. Handig! Zo gaat niets wiebelen en schuiven tijdens vervoer en zal het bijna zeker zijn dat je Labbit helemaal heel bij jou in huis komt.
Cijfer: 7/10


Product:
Dan nu het product zelf. Het is een Labbit en veel Labbits zien er natuurlijk hetzelfde uit. Ze hebben wel een ander kleurtje of printje maar daar mee is de kous af. De de accessoires is wat hem zo bijzonder maakt (voor mij dan, no offence Labbit-Lovers!). Er zit bij deze Labbit; een grasprietje, een hotdog, een gasmaskertje en een ijsje. Het ijsje vind ik helemaal prachtig net als de hotdog, ze sluiten gewoon zo goed bij hem aan, het lijkt ook gewoon bijna echt of hij ze in zijn mond heeft! Daarom deze eerlijk verdiende 7.
Cijfer 7/10


Verdict:
We willen er zeker meer, dat is duidelijk voor ons. Lekker veel verschillende accessoires voor verschillende Labbits. Ze zien er ook nog eens super cute uit. Wat wil je nog meer?! Ik zou ook nog wel een grote Labbit knuffel willen hebben. Het eind cijfer is niet erg verrassend met drie zevens dus voor deze Labbit als eindcijfer een 7!
Eindcijfer: 7

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...