donderdag 1 maart 2012

Review: Squadt - K11 [Frozn Whole] III Pac

Gister de Squadt Nozzel [Frozn Whole], vandaag de K11 [Frozn Whole].
Deze drie leuke hondjes, gaan perfect samen met de Nozzel van René. De Squadt, zo als hij zelf zegt, waar wij voor het eerst verliefd op werden. Ik weet het nog goed de dag dat ik hem kocht. Ik stond in de winkel en wilde eigenlijk andere toys kopen. Tot dat ik deze zag (René zat er al een tijdje op de azen). Ik belde hem in een soort hyperstaat op en zei dat ze hem nog hadden. Jup, ik was ook verliefd geworden op de Squadt. Met deze hondjes ging het ongeveer hetzelfde alleen dan achter de computer met zijn tweeën. Wachtend op het moment dat ze in de sale zouden gaan, binnen 2 uur waren ze uitverkocht.

Doos:
De doos is het zelfde als elke andere Squadt doos die wij tot nu toe hebben. Strak, vierkant met een minimum aan tekst en frustsels. Mooi hoor, daar niet van maar ik vind hem niet erg speciaal. Ik hou wel van een drukke doos zo als bij de MAD zombie robber of Calavera by Jesse Hernandez. Wel leuk is dat de tekst aan de bovenkant geen sticker is maar een opdruk. En de glanzende plaatjes op de doos alle koppies van hondjes zijn die bestaan.
Cijfer: 7/10


Verpakking:
De pakking is netjes en strak. De hondjes zitten er goed in verpakt in het plastic. Ze kunnen niet schuiven en tussen hun helm en hoofd zit een dun plastic velletje ter beschreming van de hoofdjes. De verpakking is er niet voor gemaakt dat er nog andere ook in passen zo als bij onze andere Squadt's wel zo is.
Cijfer: 9/10


Product:
Nu de hondjes zelf. Ik vind ze zelf echt super schattig,  met hun kleine tasjes en kleding. Ook al hebben twee van de drie geen hondenkop, zie je meteen dat ze hondjes moeten voorstellen. Je ziet hier ook waarom ze zo goed bij de Nozzel passen. Ze hebben de zelfde camo oufits en eentje heeft zelfs ook een bontkraagje. Ook betsaat er een 'Yello Sno' chase van deze set. Eigenlijk hoopte wij dat we deze binnen zouden krijgen. Achteraf gezien helemaal niet erg dat we deze hebben gekregen, hij past toch wel beter bij de Nozzel S004.
Cijfer: 9/10


Verdict:
Al met al kan ik zeggen dat dit weer een geslaagde koop is. De Squadt hebben ons tot nu toe nog niet teleurgesteld. De toys zijn van mooie kwaliteit en zitten goed in elkaar. We hadden er al twee maar de hondjes zijn een leuke aanvulling op de andere twee. En er zullen er zeker meer komen.
Eindcijfer: 8,3


Squadt K11's met de Squadt Nozzel S004


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...