woensdag 10 april 2013

Custom: Mega Munny by Mike Strick


Afgelopen zaterdag was uiteraard ToyCon UK in Londen. En speciaal voor deze gelegenheid maakte Mike Strick daar een custom Mega Munny voor!
Ik moet zeggen; ik kende Mike Strick helemaal niet totdat ik foto's van deze custom tegenkwam op Facebook. Maar OMGWTFBBQ! dit ding is zo goed gemaakt! Niet te geloven. Zeker een van de meest realistische customs die ik ooit heb gezien!'When I was kindly invited to exhibit at the first ever ToyCon UK, I felt it deserved something special. I had recently enjoyed sculpting skin textures for some mask projects and thought that it might be interesting to apply the same techniques to a vinyl custom. My plan was to make a Mega Munny look like a real creature - what if the Munny design was based on actual humanoid beings; what might they look like? I hoped the result would be eye catching and a little unsettling. The completed custom is about 53cm tall.' - Mike Strick

Ik hoop zeker dat het niet bij deze custom blijft. Ik zou graag meer werk van deze geweldige kunstenaar willen zien. Check HIER ook het proces van deze Mega Munny.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...