dinsdag 2 april 2013

Preview: Dunny 8" - The Hunted by Colus

Zoals jullie misschien nog wel weten poste ik laatste deze gespot post. Hierin stond deze Dunny, vandaag dus de echte preview ervan!

'De springbok, alerte beschermers van de zuidelijke vlaktes van Afrika. Eenmaal dat hun aanzien was verhoogd, hadden vijanden groot en klein angst voor hen. De springbokken brachten jaren lang vrede in het land, totdat ze voor de nieuwe koning als verraders van de vlaktes werden verklaard. Een prijs stond op hun koppen en zo begon de legendarische overlevingstocht. Ze zijn prijzen nu, ze zijn nu het belaagde volk.'

De trophee, 8" aan vinyl, kronkelige hoorns, spitse oren en een super glossy gesculpte hout-partoon schild om zijn nek als of het een bord is waar zijn grote kop op ligt. Helemaal in het zwart-wit presenteert kidrobot hier de Dunny van de Zuid-Afrikaanse artiest Colus. Het zijn er 1250 stuks wereldwijd en hij zal vanaf 11 april verkocht worden op kidrobot.com, kidrobot stores en verschillende winkels voor $75 (ongeveer €60).

Er komt trouwens nog een vette winactie volgens het kidrobot blog, dus kijk daar vooral op! Het is een instagram-wedstrijd.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...