woensdag 17 april 2013

Custom: 3" Dunny - The Red Samurai by Reet Neet (R3)


English version below.


Vandaag presenteer ik mijn twee nieuwste customs! Ik heb ze als een set gemaakt, beide van Dunny's die door Jon-Paul Kaiser gemaakt zijn.
Bij deze Samurai besloot ik niks aan zijn hoofd te veranderen qua sculpt, gewoonweg omdat deze er zo al tof genoeg uit ziet! Op het lichaam heb ik besloten om zijn body-armor na te maken met sculpt. Ook heb ik hem een band om zijn middel gegeven, veel Samurai's hadden dit en het ziet er gewoon erg cool uit. Als laatste detail besloot ik nog om zijn geweer te vervangen door een Samurai-zwaard.
Ik hoop dat jullie hem allemaal vet vinden! En mocht je geïnteresseerd zijn; ik verkoop deze voor $100,- inclusief verzenden (email mij). Of je kan hem natuurlijk ook gewoon bij Outland Designertoys oppikken!


Today I present to you my newest customs! It's a set, both on original platforms Dunny's by Jon-Paul Kaiser.
For the Samurai I decided not to do any sculpt on the head, because it already looked so good! On the body I decided to recreate the bode-armor with sculpt. I also decided to add a waist band, because a lot of Samurai's used to have these and it just looks damn cool. As a last detail I decided to swap his gun with an Samurai-sword.
I hope you all like him! And if you're interested; I'm selling this for $80,- shipped worldwide (email me). Or you can just pick him up at Outland Designertoys!

For 'The Red Spartan' click HERE.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...