woensdag 17 april 2013

Custom: 3" Dunny - The Red Spartan by Reet Neet (R3)


English version below.


Vandaag presenteer ik mijn twee nieuwste customs! Ik heb ze als een set gemaakt, beide van Dunny's die door Jon-Paul Kaiser gemaakt zijn.
Ook bij deze heb ik besloten om niks aan zijn hoofd te sculpen omdat ik deze designs gewoon echt heel tof vind. Ik vind echt dat JPK het geweldig heeft gedaan. En toch wilde ik deze toy meer een 'Spartan-look' geven dan de oorspronkelijke Aartsengel. Dus besloot ik om het lichaam van een gewone Dunny te gebruiken. Hierop heb ik vervolgens body-armor en een cape gesculpt. Ook heb ik de vlammen van zijn zwaard afgehaald om hem realistischer over te laten komen.
Ik hoop dat jullie hem allemaal vet vinden! En mocht je geïnteresseerd zijn; ik verkoop deze voor $100,- inclusief verzenden (email mij). Of je kan hem natuurlijk ook gewoon bij Outland Designertoys oppikken!


Today I present to you my newest customs! It's a set, both on original platforms Dunny's by Jon-Paul Kaiser.
I also choose not to do any sculpting on this head because it I just love these designs. Really, JPK did an awesome job. However, I wanted to give this toy more of a 'Spartan-feel' to it instead of an Archangel. So I decided to use a plain Dunny body and sculpted some body-armor and an cape. I also took the flames of the sword to make it look more 'realistic'.
I hope you all like him! And if you're interested; I'm selling this for $80,- shipped worldwide (email me). Or you can just pick him up at Outland Designertoys!

For ''The Red Samurai' click HERE.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...