donderdag 27 september 2012

Custom: Androids by Alarment

Alarment is een customizer waar we, naar mijn idee en voor zover ik terug kan vinden, nog nooit wat over geschreven hebben. Maar ook Alarment maakt echt gave customs! Voor een commission maakte hij laatst deze ontzettend leuke Androids!

De groene Android heeft hij expres niet gesculpt, maar als je kijkt op zijn site zal zien dat de meeste customs er uit zien als de linker en de rechter. De stijl die hij heeft doet me ergens ver wel wel denken aan de stijl van Shadoe Delgado of Nervis Wrek. Ik denk dat dit komt omdat ze allemaal zo een donkere maar ook, ja hoe noem je dat, rimpelige manier van sculpen hebben.

Ik vind ze in ieder geval heel leuk bedacht! Vooral die met die grote mond en tanden vind ik super grappig. Het lijkt bijna of 'ie gillend weg rent!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...