dinsdag 4 september 2012

Sneak Peek: Dunny 8" by Tristan Eaton


Tristan Eaton, medebedenker van de Dunny (samen Paul Budnitz), gaat zijn series 1 3" Dunny uitbrengen als 8"! Heel erg tof idee natuurlijk want deze dunny is alweer 8 jaar oud! In 2004 kwam de eerste echte Dunny serie uit. Wil je de hele lijst even bekijken klik dat HIER.Dus ooit zag deze Dunny er dus zo uit. Een kleine, simpele, goude 3" Dunny:Leuk hé! Hij is ziet er zo al gaaf uit maar ik moet zeggen dat ik de 8" toch wel vele malen toffer vind. De foto hieronder is dus een sneakpeek voor jullie!Gaaf toch! Die kroon is echt super en die staf, Aaahh, I'm going nuts! Wanneer hij uitkomt weten we nog niet maar ik weet wel dat ik hem heel graag bij mij op mijn plankje naast mijn andere toys wil hebben staan!
De foto's heb ik trouwens gepikt van Instagram, volg ze op @Slopesurfer & @Jacksonaw


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...