woensdag 12 september 2012

Preview: Kidrobot X: Mini 10th Anniversary Bot

Dan is het nu tijd voor de laatste in de reeks van toys die KidRobot uit brengt om hun 10 jarig bestaan te vieren!

'Ahum, staat dit ding aan?

Nou, dit is echt een verrassing en een eer! Ik wil iedereen bedanken die de Kidrobot X magie heeft laten gebeuren. De artiesten... man, ik bedoel, er zijn zo veel getalenteerde artiesten! En ik heb het genoegen gehad om met hun samen te kunnen werken deze laatste 10 jaar! De samenwerkingen, ik heb met zulke inspirerende partners samen mogen werken. En wat kan ik zeggen over deze geweldige community? De fans hebben het echt mogelijk gemaakt. Dit alles was niet mogelijk geweest zonder de fans!

En als laatste wil ik bedanken, degene die ervoor heeft gezorgd dat dit allemaal ECHT heeft kunnen gebeuren... de zon voor mijn aarde, de basis voor mijn bouten, de 'Air' in m'n Jordans:

Ik hou van je mama!'

Kidrobot X is de VIP van het Kidrobot anniversary event, strak in smoking en met zijn naam op zijn rug. Afgetopt met zwart/witte sneakers en een "Mister Universe" lint zodat de wereld kan zien dat hij het gemaakt heeft!
Vanaf 12 oktober te verkrijgen bij KidRobot en verschillende winkels! Hij zal zo'n $14,95- (ongeveer €11,50-) gaan kosten.


Voor meer foto's klik je HIER.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...