woensdag 26 september 2012

Review: 8" Dunny - Mahākāla by Andrew Bell

Vandaag hebben we een review van de Mahākāla Protection Edition van Andrew Bell.

Bell bracht de Mahākāla samen met KidRobot uit als SDCC Exclusive en de normale retail editie die ik dus vandaag ga reviewen!
De oplage was zo’n 900 stuks en naar mijn weten is hij overal uitverkocht.

Doos:
De doos is erg gaaf gedaan, in principe zie je op de voorkant gewoon zijn gezicht. Deze loopt iets door op de zijkanten van de doos. Verder is de doos hier en daar nog een beetje voorzien van versieringen die ook op de toy te vinden zijn.
Op de zijkant van de doos staat nog een kleine Dunny afgebeeld, deze zit er jammer genoeg niet bij, al is zijn hoofd wel te vinden op de Mahākāla!
Cijfer: 7/10


Verpakking:
De verpakking is weel vrij stevig, zoals we gewend zijn van KidRobot. Hij sluit nauw om de toy en die zal dus niet beschadigen. Ook is er een speciale uitsparing gemaakt voor de staf.
Deze is erg goed gedaan, waar meestal de uitsparing in beide helften gelijk is hebben ze bij deze besloten om hem maar in een helft te doen en de andere op te vullen.
Ik geloof ook wel dat dit zeker beter en veiliger is. De riem zit in een plastic zakje op de achterkant, deze verdiende geen uitsparing, maar dat is denk ik ook niet nodig. Het lijkt mij sterk dat deze kapot zal gaan.
Cijfer: 9/10


Product:
En dan nu het leukste gedeelte: de toy zelf! Ik vind de Mahākāla echt een supercreatie van Andrew Bell! De kroon met vlammen tussen zijn oren, de vier armen, de drietand, de manier waarop het gezicht geschilderd is, ronduit briljant! Dit afgetopt met een riem –die je ook als ketting om kan doen- met doodshoofdjes. Dezelfde doodshoofdjes zijn ook op zijn kroon te vinden en natuurlijk, op de Dunny op de zijkant van de doos. Ook lijkt de paintjob van de Mahākāla erg strak gedaan te zijn! Kan zo op het eerste oogopzicht geen ‘slechte’ plekken vinden. Ook het verloop van een lichtblauwe center naar donkerblauw in de buitenranden vind ik erg mooi gedaan.
Cijfer: 9/10


Verdict:
Ik vind de Mahākāla echt een geweldige toy! Love at first sight! Ook om deze rede zal ik nog heel erg graag de SDCC variant hiervan willen. Ook de 3” Dunny’s uit de 2012 Series vind ik echt geweldig, leuke daarvan is dat ze een andere accessoire hebben dan deze (al had ik begrepen dat de 8” een drietand en een zwaard zou hebben). Uit de 2012 serie heb ik alleen nog maar de rode editie, zie hieronder een bonuspicca!
Eindcijfer: 8Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...