woensdag 21 november 2012

Review: Keiko Trooper by Fools Paradise

Het is al weer een tijdje geleden dat wij een review hebben gehouden!
Vandaar dat het nu tijd is voor een vrij speciale review; een review van de Keiko Trooper.
Een toy waar ik zelf echt razend enthousiast over was, al vanaf het eerste moment dat ik hem zag! En toen ik de WIP pics zag hield ik het al helemaal niet meer.
De Keiko Trooper is een product van Fools Paradise, is met de hand gegoten uit resin en daarna ook nog eens met de hand beschilderd.

Doos:
De doos is van erg mooi dik karton. De prints die hier op staan zijn ook echt van kwaliteit, dat merk je. Ik vind het erg leuk dat ze de 'Star Wars achtergrond' hebben aangehouden, sterren op zwart. Dit in combinatie met de titel die mij meteen aan de Star Wars films doet denken. Verder vind je op de boven- en onderkant het logo van Fools Paradise en zie je op de achterkant nog wat info.
Cijfer: 9/10Verpakking:
De verpakking ligt erg mooi in de doos, is ook niet bedoelt om er uit te halen, en bestaat gewoon uit een soort schuim. Hieruit is de vorm van de Keiko Trooper gesneden zodat hij goed past en niet zal verschuiven. Zowel de toy als de handen zitten nog een extra verpakt in plastic, dit om eventuele krassen te vermijden. Ik denk zeker dat de kans heel erg klein is dat deze toy kapot bij jou aankomt, er zit namelijk ook meer dan genoeg schuim tussen de toy en de buitenkant van de doos.
Cijfer: 9/10Product:
De toy zelf vind ik echt meesterlijk goed gelukt! Zelfs beter nog dan op de product foto's.
Het lichaam ziet er echt zo goed uit, de huidskleur is spot-on en komt heel realistisch over. Ook het veel te grote hoofd, de te grote voeten en handen doen het hem echt. Ook vind ik het echt heel goed dat ze wel een Storm Trooper hebben gebruikt, maar het toch aangepast hebben. De ronde oortjes en het neusje zijn hier de grootste aanpassing, dit laat het hoofd uiteraard ook aansluiten bij de berenklauwen en -voeten. Kenmerkend voor de Storm Trooper zijn uiteraard ook het ding op de rug, op de kont en aan weerszijden van de heupen.
Cijfer: 10/10Verdict:
Al met al vind ik het echt een super toy! Ook de prijs was erg goed voor wat je krijgt, gezien hij helemaal met de hand beschilderd en gegoten is. De hele toy is dus van resin en hierdoor voelt hij ook best wel zwaar. Wat de oplage precies is weet ik niet, ze werden in eerste instantie op bestelling gemaakt. Later hebben ze, wegens de grote vraag, toch nog 20 exemplaren bij gemaakt en deze tegen een iets hogere prijs verkocht. Zelf ben ik er echt super blij mee en daarom is hij ook zeker zijn eindcijfer waard! En zeg nou zelf; hoe veel kan er mis gaan als je een (naakte) vrouw combineert met Star Wars?!
Eindcijfer: 9,3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...