maandag 19 november 2012

Preview: Dunny 8" - Shadow Friend by Angry Woebots

Een tijdje geleden was deze Dunny al bij ons te zien, maar nu hebben we dan eindelijk een confirmatie van KidRobot!

'Shadow Friend is de perfecte speelpartner. Hij volgt je waar je ook gaat en speelt lekker mee. Als een soort contra-tweeling van het originele design van Angry Woebots, haalt deze Shadow Friend al je "I Heart You" gevoelens weg en laar je achter met een ongemakkelijke angst.'

Geïnspireerd door zijn 3" Dunny uit de 2Tone serie, brengt hij nu een donkere versie uit van zijn iconische gestreste reuzenpanda. Pronkend met zijn gevangen vis op zijn speer, intimideert de 8" Shadow Friend jou met zijn roze kraaloogjes en zijn grom. Op de achterkant van de Dunny zijn hoofd staat 1000 Deep, dit staat voor het aantal reuzenpanda's die er nog in het wild te vinden zijn. Ook heeft de Dunny een zwarte skull op zijn borst staan, deze staat voor de moeite die de diersoort doet om te overleven.

Net als hun behaarde tegenhangers; is deze Shadow Friend Dunny in beperkte oplage verkrijgbaar, slechts 1250 stuks. Vanaf 6 december is deze te vinden in zijn natuurlijke leefomgeving: KidRobot en natuurlijk enkele designertoy-shops. Deze Dunny zal zo'n $75,- (ongeveer €69,-) gaan kosten.


Voor meer foto's en info klik je HIER.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...