dinsdag 13 november 2012

Custom: Boogers Android by PodgyPanda

Nadat wij zelf ook een aantal Androids hebben geslacht en daar wat moois van hebben gemaakt, is de liefde voor de Android toch wel gaan groeien. In ieder geval bij mij. Dus ik surfde wat op het internet rond en vond deze geinige panda op Toysrevil. Hij is van Podgypanda en ik geloof dat ik daar wel eens eerder over heb geschreven maar ik kan er niets over terug vinden, vreemd.

Terug naar de panda, hij heeft een behoorlijk hoog schattigheids-gehalte ook al peutert hij in zijn neus.
Ook zie je bijna niet meer dat het een android is geweest, zijn antennes zijn weg en de typische android armpjes ook verdwenen. Als je goed kijkt zie nog android op zijn kont staan en hij heeft de beentjes ook nog.
Ik vind hem eigenlijk heel erg leuk en alleen maar schattiger omdat hij in zijn neus pulkt. Hij is helaas niet te koop het was een commission voor iemand.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...