dinsdag 27 november 2012

Custom: November "Dunny Town" Blind Boxed Custom Series by Task One

Vandaag voor jullie een artiest die we nog niet eerder hier op Dunny Addicts hebben gezien maar toch echt geshowed moet worden. Ik heb het namelijk over Task One. Ik ken hem vooral van de huisjes die hier op de afbeelding worden getoond maar hij heeft veel meer dan dat alleen gemaakt. Maar vandaag wil ik jullie de nieuwste Dunny Town series laten zien. Dit is een blindboxed series waarin allee Dunny's huisjes zijn.

Ik vind het echt een heel erg leuk concept wat ik zelf nog niet eerder ergens gezien heb op deze manier. Er zijn er in totaal 13 verschillende en ik vind ze werkelijk waar allemaal even knap gemaakt. Minibaksteentjes, een heel priegelwerk. En nu kan je ze dus kopen in blind box vorm op de site van Task One. Ze worden verkocht voor $60 per stuk en als je er 7 koopt krijg je de 8ste gratis. Ook wordt er voor gezorgd dat je nooit een dubbele koopt, heel handig dus!
Hier onder nog even alle huisjes van dit moment op een rijtje:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...