woensdag 12 december 2012

Review: Squadt - Jack s003 [Fort Burnout-DSRT]

Vandaag maar weer eens een review van een Squadt!

Squadt is een platform ontworpen door Ferg en is geproduceerd door Playge en ThreeZero. Deze Squadt is onder het labeltje 'Fort Burnout' gereleased. Iets waar ik jullie niet echt iets over kan vertellen (Facebook page), behalve dan deze ze wel meer Squadts hebben uitgebracht.
Zelf ben ik echt een Squadt verzamelaar, vind het echt geweldige dingen! Hier is de review:

Doos:
De doos is zoals die van elke Squadt; simpel maar toch erg mooi. De kleur van deze is echter minder standaard; maar is ook helemaal op de toy geïnspireerd. We vinden uiteraard weer het hoofdje van de toy meerdere malen over de doos heen, dit is er glossy op geprint. Verder staat alle info op de achterkant, bovenkant en onderkant.
Cijfer: 8/10


Verpakking:
Ook te verpakking is zoals die van elke Squadt; erg goed! Alles word mooi op z'n plek gehouden, de wapen met een speciaal gemaakte uitsparing en de rest van de accessoires zitten in een groter vlak. De accessoires zijn op hun beurt allemaal apart verpakt in plastic zodat ook deze niet beschadigen. Verder zit ook tussen het hoofdje en het helmpje een stuk plastic.
Cijfer: 9/10

 

Product:
Net als zijn broertje (Chipp S004) heeft deze Squadt verwisselbare lenzen, al ben ik van mening dat de 'smoke' lenzen het mooiste zijn en ook het best tot zijn recht komen, dit ook omdat er een fade rond de ogen ligt die dezelfde kleur heeft. Verder heeft deze Squadt dezelfde kleding aan als de Chipp S004 en heeft hij ook hetzelfde sjaaltje mee gekregen. Als extraatje heeft deze Squadt een nachtkijker die je op zijn hoofd kan zetten, iets totaal nieuws wat bij nog geen enkele Squadt is voorgekomen. Het leuke hiervan is ook dat je zelf kan kiezen of je hem er op wilt hebben of niet en of hij voor z'n ogen moet of omhoog geklapt. De Squadt is verder uiteraard weer uitgerust met een goed wapenarsenaal; een wapen waarvan de silencer verwijderbaar is en een mes met een schede die je aan zijn tactische vest vast kan maken.
Cijfer: 10/10


Verdict:
Het product is van zeer goede kwaliteit, op de een of andere manier voelt het vinyl van een Squadt altijd heel stevig/duur. Als echt Squadt verzamelaar is dit dan ook echt een editie die je niet moet missen (vooral niet als je de Chipp S004 er bij hebt). Ik bedoel, kijk nou hoe goed het er uit ziet als setje:
Eindcijfer: 9Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...