woensdag 26 december 2012

Review: Dunny 8" - Shadow Friend by Angry Woebots


Vandaag reviewen wij de nieuwste 8" Dunny van KidRobot en Angry Woebots. Een Dunny die al vrij snel uitgelekt werd op ons geliefde wereldwijd web.
Een Dunny waar ik zelf erg enthousiast over ben!

Doos:
De doos is zwart met het gezicht van de Woebot op de voorkant. Hiervan lopen enkele strepen door op de zijkant, wat een mooi doorloop-effect geeft. Op de achterkant staat de tag van Angry Woebots met daaronder een kleine Dunny met een skull er op. Deze skull vind je overigens terug op de buik van de toy zelf.
Cijfer: 7/10


Verpakking:
De verpakking is zoals bij elke Dunny goed, er zit genoeg ruimte om om de toy heen om hem veilig te houden. Verder zit de Dunny zelf ook nog in een plasticje, zodat hij echt niet beschadigd! Verder zijn er twee uitsparingen in het plastic gemaakt, een voor zijn staf en een voor zijn visje, die overigens ook veilig in een plasticje zit.
Cijfer: 9/10


Product:
De Dunny zelf vind ik echt heel vet. Het contrast tussen de verschillende grijstinten en zwart tegenover roze. Het design zelf is uiteraard typisch Angry Woebots, namelijk een Angry Woebot! Haha. Leuk hiervan vind ik ook dat het gezicht hoger is geplaatst waardoor hij echt een soort kinnetje heeft.
De vis op het stokje is een leuke touch, voor het eerst te zien bij de Angry Woebots Dunny uit de 2Tone serie. Hier is het visje echter zwart met een roze stip en de stok een soort metallic.
Het leuke aan deze Woebot Dunny is ook dat deze niet schreeuwt maar gewoon heel boos kijkt, toch weer een leuke variatie op het design!
Cijfer: 8/10


Verdict:
Ik vind dit zeker een hele mooie Dunny. Vind het ook leuk gedaan dat er op de achterkant een verwijzing staat naar het aantal panda's wat er nog is op deze wereld (1000 Deep). Zelf vind ik Angry Woebots z'n designs sowieso erg vet, vooral als je er wat meer bij elkaar hebt staan. Het vormt op die manier echt een eenheid, maar toch met genoeg verschil (denk aan platform, kleur, vorm). Zowel voor de AW fan als voor de Dunny collector vind ik dit zeker een must-have. (Mocht je hem nog willen hebben, Outland Store heeft ze nog!)
Eindcijfer: 8

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...