vrijdag 27 december 2013

FixedGearFridays: The 100th FixedGearFridays!


Het is natuurlijk net kerst geweest en dat is voor iedereen een rede voor een feestje. Maar voor ons gaat het feestje nog eventjes door! Dit is namelijk onze 100ste FixedGearFridays! Voor de gelegenheid plaatsen wij hier vandaag de top 5 meest bekeken filmpjes:

5: ADAM Amsterdam Alleycat
Gepost op 22 maart 2013. Erg goed bekeken maar dat komt vast omdat er 'Amsterdam' in de naam staat! ;)


4: Fixie Art
Gepost op 6 april 2012. Erg misleidende titel; jullie hoopte natuurlijk op iets van kunst met fietsen, maar jullie kregen iemand te zien die zich op een fiets met een wiel rond beweegt.


3: [397,27]
Gepost op 22 juni 2012. Het is mij onduidelijk waarom juist deze post zo veel views van jullie kreeg. Maar misschien houden jullie gewoon heel erg van nummertjes? Of dachten jullie dat het blog gigantisch faalde? Wie zal het zeggen...


2: Cardboard Bike
Gepost op 9 juli 2012. Bij deze kan ik zeker snappen waarom hij zo veel views heeft gekregen; een fiets gemaakt uit karton! Wie zou dat nou niet willen zien?!


1: Danny MacAskill Insight 2012
Gepost op 2 maart 2012. Hoe kon het ook anders dan dat onze non-fixed held Danny MacAskill de meest bekeken FGF post ever heeft? Hij heeft nu dus naast de titel 'Meeste posts in FGF' ook de titel 'Best bekeken post in FGF' te pakken! En het ergste is nog wel; hij verdient het!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...