dinsdag 17 december 2013

Custom: The Grinch by Avatar666


Omdat de kerst nu steeds dichterbij gaat komen, zien we ook steeds meer kerstcustoms en andere kerst-toys. Ik vind het altijd zo leuk! Ook al is de kans heel erg groot dat we dit jaar geen witte kerst krijgen (stiekem vind ik dat wel jammer), is sneeuw, winterse landschappen en natuurlijk de kerstman zelf altijd een leuk thema. Vorig jaar liet ik jullie met kerst Jack in Santa zien, van de wel bekende film The Nightmare before Christmas en dus vandaag heb ik voor jullie The Grinch van de ook heel bekende film How the Grinch stole Christmas. Hij is gemaakt door Avatar666 en ik vind hem super tof gedaan en hij lijkt echt goed!Of ie te koop is weet ik eigenlijk niet maar je kan Avatar666 contacten via zijn Facebook account!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...