woensdag 31 juli 2013

Preview: Kidrobot Art Giants (4' Dunny & 30" Labbit Stools)


Dat 4 foot Dunny's bestaan wisten we uiteraard al, maar dat ze vanaf nu ook te koop zijn is nieuw voor ons!
Kidrobot presenteert 'Art Giants', een serie erg grote toys, met daarin dus een 4' Dunny en twee 30" hoge Labbit stoelen! Ik neem een beetje aan dat Kidrobot ook nog andere toys insane groot uit zal gaan brengen, maar voor nu moeten we het doen met deze drie!


Als eerste de Dunny's; 4' hoog (ongeveer 120cm), geheel gemaakt uit Fiberglass en verkrijgbaar in drie kleuren: Rood, Zwart en Blauw. Uiteraard afgewerkt met een glossy finish. Deze Dunny's worden op order gemaakt, dit duurt dan ook zo'n 3 maanden. Het totaalprijsje komt neer op zo'n $4.999,99- maar  naar Nederland, met alle belastingen etc. doorgerekend komt het neer op een kleine €6.734,57-. Koopje toch?


Dan hebben we nog twee soorten Labbit stoelen: de een is het typische design van Frank Kozik; de Smorkin' Labbit. Hij is zo'n 30" hoog, gemeten vanaf zijn voorpoot tot aan het topje van zijn oor. Gemaakt uit fiberglass en verkrijgbaar in Zwart en Wit.


De tweede is een Labbit met een snor, ook niet bepaald vreemd voor mr. Kozik. Uiteraard is ook deze uitvoering 30" hoog en gemaakt van fiberglass. Verkrijgbaar in Wit, Geel en Roze. Al deze Labbits kosten zo'n $999,99- per stuk, na het leuke rekensommetje komen we uit op een luttele €1.119,14- (het lijkt er alleen wel op dat Kidrobot -vreemd genoeg- de Labbit Stools niet internationaal verstuurd).


Mocht je het geld hebben dan kan je HIER de producten vinden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...