dinsdag 30 juli 2013

Custom: 3" Dunny - NUGGY Inspector by Ian Ziobrowski

Het is al weer een tijdje terug dat wij een leuke custom op het blog plaatsten. Er wordt hier dan een artiest op ons blog in het zonnetje gezet. Vandaag is Ian Ziobrowski aan de beurt, een in New York woonachtige kunstenaar. Hij maakt veel 'realistische' toys met steeds terug komende characters (waaronder NUGGS, de eerste van de characters die hij maakt) waarbij wiet vaak een grote rol speelt want het is een steeds terug komend thema bij zijn toys. En aangezien wij in Amsterdam; the land of canals & cannabis wonen, moet hij wel een keer voorbij komen.

'NUGGS rocks this old rusty bucket to analyze his precious green. When it finally starts its golden, and off it goes checking little trichomes to make sure they are filled to capacity. Anything not worthy will be discarded and sent off for oils and such.' - Ian Ziobrowski

Het is dus zijn maincharacter NUGGS die in een speciaal wiet-inspectiepak zit. Ik vind hem zo tof gemaakt! Het platform/de Dunny is een resin custom Dunny gemaakt door Shawn Wigs. Deze dunny is onderdeel van een serie van Shawn Wigs en hij ziet er naar mijn mening echt top uit! Met natuurlijk het terugkerende thema, wiet..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...