maandag 22 juli 2013

Custom: 3" 'Bot - Flight Officer Donbot by Reet Neet (R3)


English version below.

Vandaag toon ik jullie mijn nieuwste custom.
Hij heet 'Flight Officer Donbot' en als basis gebruikte ik hiervoor een 3" 'Bot. Ik heb de ogen en de mond uitgesneden en het hoofd verder opgevuld met tandwielen. Ook heb ik de vliegmodule van een Huck Gee Dunny uit de Post Apocalypse serie gebruikt.
Ik hoop dat jullie hem vet vinden! Dit was een commissie en is dus niet meer beschikbaar. Ik sta wel open voor commissies. Neem contact met me op via Facebook of email.
Voor meer foto's klik je HIER.


Today I present you my newest custom.
It's called 'Flight Officer Donbot' and is based on a 3" 'Bot. I've cut out the eyes and mouth and filled the head up with some gears. I also took the flight-module of an Huck Gee Dunny from the Post Apocalypse series.
I hope you guys like it! This was a commissioned piece and thus not available any more. I am, however, open for commissions. Contact me through Facebook or email.
For more pictures click HERE.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...