woensdag 6 juni 2012

Preview: Jeff Soto 'The Menace'

Morgenavond om 21.00 Nederlandse tijd komt 'The Menace' uit. Dit duivelse karakter is bedacht door Jeff Soto en kwam voor het eerst uit als print bij zijn 'The Seeker' Collector set. Ik vind het een erg gaaf karakter met zijn fel rode kleur en blauwe ogen. Het zwarte bijltje past ook goed bij het totaalplaatje.

The Menace is slechts 24 uur verkrijgbaar, daarna zul je hem alleen via particuliere verkopers kunnen krijgen. Het bijzondere van deze uitgave is dat het een houten print is (FSC hout wel te verstaan), iets wat ik nog niet vaak ben tegengekomen. Wat ik ook leuk vind, is dat er voor iedere bestelling een boom wordt geplant. Zo heb je niet alleen een leuke print, maar doe je ook nog iets terug voor de natuur.

Eerdere Seeker Friends prints waren Roller Skates en The Painter. Ik vind Roller Skates ook erg leuk, maar The Menace spreekt me toch het meeste aan tot nu toe. Het is dat er al zoveel andere dingen zijn die ik nog wil kopen anders had ik deze print zeker aangeschaft.


The Menace is morgen hier verkrijgbaar:
http://www.printsonwood.com/jeff-soto-seeker-friends-the-menace-print-on-wood

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...