donderdag 7 juni 2012

Preview: Dunny Series 2012!

Eindelijk is het dan zover, de officiële preview van Kidrobot voor de Dunny serie van 2012! Het heeft even op zich laten wachten, maar nu kunnen we de Dunnies dan toch echt in volle glorie bewonderen. Na een aantal gelekte previews hoeven we ons nu niet langer blind te staren op pixelige plaatjes en ik moet zeggen, ik word steeds enthousiaster!

In eerste instantie wist ik niet zeker of ik sommige van de designs nou echt op mijn kast zou willen zien staan, maar nu blijven er toch maar weinig over waar ik niet blij van word. Een van de designs waar ik over twijfelde waren Mauro Gatti's Ping en Pong. Maar nu ik ze zo naast elkaar zie staan, vind ik het toch wel een leuk stel. De giraf-achtige Dunny van Scribe springt er niet alleen uit door zijn felle gele kleurtje, maar ook doordat er weer eens op een andere manier gebruik gemaakt wordt van het Dunny platform. Erg tof!Over de Dunnies van Kronk, Natanari en Attaboy ben ik ook erg te spreken. De Dunny van Kronk doet me een beetje denken aan een duivel en die van Natanari vind ik gewoon erg gaaf. De insect-achtige Dunny van Attaboy vind ik echt super. Toen ik de gelekte preview bekeek, vond ik hem al erg tof, maar in 3D ziet hij er nog veel beter uit. Vooral de vleugels geven hem net dat beetje extra.Andere persoonlijke favorieten zijn de zwaardslikker van Triclops Studio, Tara McPherson (zowel de roze als zwarte variant), Jeremiah Ketner, Andrew Bell (Hmmm, heb ik daar nu ook een grote versie van gezien?) en Junko Mizuno (Daarvan lijken er 2 varianten te zijn. Degene die bij de case staat afgebeeld heeft lila haar terwijl de variant die los afgebeeld is meer naar licht roze neigt, maar dat kan ook aan de belichting liggen).


Ik ben in ieder geval erg enthousiast en ik denk zomaar dat dit mijn eerste case gaat worden. Ook deze keer zit er weer een case-exclusive bij, dit jaar verzorgt door SUCKLORD, en ik ben erg benieuwd hoe deze er uit zal zien. Dat zal helaas nog even op zich laten wachten, maar 21 juni ben ik te vinden bij de release party van Outland in Amsterdam!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...